Atractiv, un abdomen plat secret

Un abdomen plat si de Detoxifiere? La prima vedere, pare ciudat. Interesant ca este un abdomen plat de detoxifiere? Sănătatea începe în intestin! Un abdomen plat nu este doar de moda, dar, de asemenea, de sănătate, de asemenea, foarte important.

Forme de abdomen, dimensiuni și diferite boli

Un abdomen plat este strâns legată de buna funcția intestinului și sănătos microflorei intestinale. Este situat sistemului imunitar la 70% din intestin.

Abdomenul forme. Franz Xavier , austriac medicul diagnostica forma abdomenului, dimensiuni și diferite boli.

Buric, de mai sus.: Când un abdomen plat pe suprafața buric, mai mare bombat, vânt-de stat. A peretelui abdominal de gaze de putrefacție și fermentație în urma raportare. Ușor de gaze de mai sus de buric, dar în cazul în care stomacul nu este suficient de puternic, atunci întregul abdomen arata ca mingea a înghiți.

Buricul, de mai jos : Când burta pe suprafața buric, sub lovitură, aceasta este casa de statut, pentru că în casa de greutate din cordonul ombilical, sub a trage, astfel încât în acest caz, acumularea de deșeuri pot juca. Mulți blocat în se elimină din organism în timp șorț într-o formă și un abdomen plat, nu cangur imagine a ucis un om.

Acută de stomac? Dacă burta ascuțit Santa burta îmi amintește de simptome de inflamație, este sensibil la presiune. Inflamația și colici de protecție a intestinului simptome. Un abdomen plat într-un astfel de moment în trecut.

Retenție de apă și creștere în împiedice circulația limfei. Cine este el, începe imediat béltisztítást! De toxine și a toxinelor acumulate, pentru a ameliora simptomele, și nu doar un abdomen plat, dar, de asemenea sănătate a funcționa corect.

Mai jos de buric și mai sus. Când burta mai jos de buric și mai sus de buric, în ciuda faptului că acest lucru numit dragoste mânere. Burta în afară de gaze în relief, în partea de jos și stagnarea de cala.

Un abdomen plat în această stare, nu se poate realiza, dar corectă detoxifiere corectă și stil de viață, poate fi restaurat. Un abdomen plat nu este doar o problemă estetică. În bélcsatorna, uneori, are nevoie de curățare, inserat materiale grele deșeuri de digestie.Set de tulburări

Inflamație, fecale și gaze bélcsatorna în cazul acute și ciudat, inflamatorii situația împreună cu toate incomod de complicații, împreună s. probleme Grave de sănătate, determină Tipul de Apple sub numele de obezitate. În hájlerakódás cu fel de fel găsim de gaze s-a stins zgură, materiale și fenomene intestinului, care chiar crește riscul.

Un abdomen plat facem în bucătărie

Acest lucru nu este nici bun, nici sănătoase, moale, gras köténypocak, dar chiar și în această stare, de asemenea, de ieșire disponibile în abdomen plat. În acest caz, desigur, este clisma, nevoie pentru a începe cura de Detoxifiere de tratament, pentru fiecare dieta.Clisma corect

În legătură cu cele de mai sus, se poate observa că, odată cu trecerea timpului își pierd fosta subțire, de formă, și nu de un proces natural, ca varsta, obezitatea. Până la vârsta de mijloc, cum de a menține un abdomen plat, nu am nevoie de nimic, în afară de o bună sănătate, curata intestinele.

În tractul gastro-intestinal întârziat uneori шлаковые materiale ar trebui să fie eliminate. Dreptul de lavaj intestinal si detoxifierea prin recuperare perfectă de digestie, echilibrat și puternic sistemul imunitar, dar, de asemenea, un abdomen plat, astfel încât aspectul estetic.

Dacă foarte musculos burta doriți, puteți încă o pereche de bikini ajunge sezonului, înainte de a ar trebui să înceapă să facă acest lucru.
Acum vă prezentăm ceea ce mănâncă, bea și ce să facă, așa că un abdomen plat.

Dieta adecvata, Alimente cu conținut scăzut de carbohidrați
Poate sunteți deja obosit de vechi, un sfat bun, ne gândim să părăsească pâine și zahăr, dacă sunteți încercarea de a pierde în greutate, dar adevărul este că de slăbire începe cu faptul ca ne pasa de ceea ce am pus în unitățile noastre.

Zahăr, alcool, carbohidrati, pentru a câștiga în greutate de flatulență.
Organizația noastră nu este în măsură de a digera complet lor, deci nu numai greu de digerat, dar, de asemenea incetineste procesul de metabolism, și de a începe să câștige în greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *